Babbelbox

Are you talking to me?

Een lekker spel!

Dit is echt een superleuk (kerst)cadeau: de babbelbox! Een box met daarin een spel met heeeel veel lekkers! Neeee, het is niet wat je denkt! Het is een babbelbox in de letterlijke zin van het woord en met een dikke vette knipoog! Denk aan ingrediënten als kletskoek, peptalk, spraakwater, klare wijn of babbelsap met daarbij alles wat je nodig hebt voor een goed gesprek! Of juist een hilarisch gesprek! Of ga je voor een onderonsje met familie? Of wil je juist je vrienden (nog) beter leren kennen?

Eigenlijk kan alles! Ook geheel of gedeeltelijk gepersonaliseerd. Perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een écht leuk relatiegeschenk! Meer weten? Bel ons of stuur ons even een mail: info@flessenwerk.nl

Een lekker spel! In een thema naar keuze

Dit spel is te spelen (en te nuttigen natuurlijk) bij tal van gelegenheden. Door de vele verschillende thema's en vraagstellingen, blijven de gesprekken keer op keer verrassend.
Een goed gesprek gegarandeerd! Of juist een hilarisch gesprek! Of ga je voor een onderonsje met familie? Heel toepasselijk voor tijdens een familieweekend. Of wil je juist je vrienden (nog) beter leren kennen? Ook als je een 1e (of een 2e) date hebt is dit een superleuk cadeau.

Direct bestellen >>

Praten, spreken, kletsen, converseren, babbelen, keuvelen

wat kunnen wij mensen toch lekker ouwehoeren! ;-)

Peptalk
Hèt spel voor een verfrissend gesprek! Het leuke van deze variant is, is dat peptalk er (naast de standaard thema's) ook is om iemand echt op te peppen. Een lief cadeautje dus als iemand even in een dipje zit.

Klare wijn
Klare wijn: klare taal. En zo is het! Houd je van lekker borrelen, en worden de gesprekken 'diepzinniger' als de wijn rijkelijk vloeit? Dan is deze variant natuurlijk helemaal perfect voor jou!  

Spekkie voor je bekkie
Als je er niet op bent gevallen, kan je er in ons geval, ook een leuk spel mee spelen! Gezellig met bijvoorbeeld je pubers rond de tafel en de discussie kan beginnen!