Bedrijven

Iets voor jouw bedrijf?

Een steuntje in de rug
Ook een geschenk aan die ene werknemer die wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken verzorgen wij graag voor je. Of voor je zakelijke relaties een geschikt kado verzinnen, want ook hier geldt: laat je jouw waardering blijken, heeft dit altijd een positief effect!

Speciaal voor bedrijven stellen wij leuke, creatieve pakketten samen. Niet het geijkte flesje wijn, maar eens iets anders!

Een persoonlijk cadeau!
Voor het personaliseren van geschenken zit je bij ons goed, daar wij ook werkzaam zijn in de reclamebranche, zijn er vele mogelijkheden! Vraag ons ernaar, wij gaan er graag met je voor aan tafel zitten.

Flesje erbij.. ;)

Flessenwerk in jouw winkel!

Vind je onze producten ook zo leuk? We zijn al te vinden in verschillende winkels in Nederland en België maar er kunnen nog genoeg verkooppunten bij! ;-)

Vraag een account aan via onze B2B shop om als retailer te kunnen bestellen. Als we jouw verzoek hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk  van ons een bevestiging (indien jouw winkel past binnen ons exclusiviteitsbeleid).

Vind je onze maatschappelijke aanpak leuk, maar zie je op dit moment geen producten die in jouw assortiment passen? Hou ons dan in de gaten! We zijn volop in ontwikkeling en er staan veel mooie, creatieve maar vooral doeltreffende projecten én producten op stapel! Voor vragen kun je ons mailen, bellen of een old school brief schrijven! We staan je graag te woord!