Kerstmarkt 2017!

Jouw eigen kerstpakket zelf samen stellen?

Dat kan op onze kerstmarkt... en dat wordt leuk joh!

Kerstmarkt voor bedrijven

Vind jij het als werkgever ook zo belangrijk om op een originele, persoonlijke manier, je werknemers te verrassen rond de feestdagen? Dat lukt vaak niet met een standaard grossierpakket, althans, dat is onze ervaring. Onze klanten zijn doorgaans op zoek naar een 'kerstpakket' dat met zorg en aandacht is uitgezocht, én wat ook nog bij iedereen in de smaak valt. En dán vinden wij het ook nog eens belangrijk dat dit de lokale ondernemer goed doet… Best veel op het wensenlijstje dus...!

Na een, naar eigen zeggen, succesvolle eerste editie in 2016 kunnen we niet achterblijven in 2017! We gaan er dit jaar dus weer helemaal voor: het organiseren van een bedrijven-kerstmarkt. Dit is een markt die in de weken voor de kerst georganiseerd zal worden op een sfeervolle locatie in het Westland, en waar werknemers op uitnodiging van hun werkgever hun eigen kerstpakket samen kunnen stellen.

Dit alles betekent een leuk uitje op een zeer sfeervolle locatie, én bovendien een kerstpakket dat naar haar of zijn zin zal zijn, daar het zelf is uitgezocht!

 

Kerstmarkt 2017

Wat kost het?

De kosten van het ‘kerstmarktpakket’ zijn (bijna) helemaal door jou / jouw bedrijf in te vullen. We hebben ‘arrangementen’ vanaf van 30 euro (incl. BTW) daarna loopt het met 5 euro per pakket op. Er is deze avond eventueel ook gelegenheid om muntjes bij te kopen, dus ziet iemand iets leuks, dat nét iets meer kost, kan dit door zelf wat bij te betalen, toch aangeschaft worden!

Hoe lang duurt het?

De kerstmarkt vangt aan om 19.30 en zal tot ongeveer 22.00 uur duren.

Aanmelden kan vanaf nu!

Denk er eens over na... misschien scheelt het je een hoop gedenk, en gezoek om het juiste cadeau voor jouw werknemers te vinden. Ben je enthousiast geworden en wil je jouw bedrijf gelijk aanmelden, stuur ons een mail! Of misschien heb je nog wat vragen of opmerkingen. Dan horen we dat natuurlijk ook graag!