Nice news!

B2B webshop voor retailers

We hebben nieuws! Er is vaak om gevraagd…er is hard aan gewerkt (vooral door onze nieuwe collega Hester, die inmiddels op bijna alle vragen een antwoord klaar heeft)…we hebben getest tot we een ons wogen (althans, zo voelden we ons soms ;-))…en eindelijk is het zo ver…het online bestelsysteem voor retailers staat klaar!
We hebben gekozen voor een stabiel bedrijf en een veelomvattende software: Lightspeed. Maak nu een account aan!

13 mei: moederdag

11-4-2018

MAM BEDANKT!
Moederdag: een heel speciale dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten en jouw blijk van waardering te geven. Jouw moeder is immers de allerliefste! Toch? ;-)

Mmmm lekker van de bakker!

20-3-2018

Bakkers opgelet!
Speciaal voor jullie hebben wij een flessenwerk-lijn voor bakkers ontwikkeld.
Vanaf nu, kan je ook bij de warme bakker terecht voor een stijlvol kado! Lekker toch!?

Kerstmarkt 2017

21-08-2017

Na een, naar eigen zeggen, succesvolle eerste editie in 2016 kunnen we niet achterblijven in 2017! We gaan er dit jaar dus weer helemaal voor: het organiseren van een bedrijven-kerstmarkt. Dit is een markt die in de weken voor de kerst georganiseerd zal worden op een sfeervolle locatie in het Westland, en waar werknemers op uitnodiging van hun werkgever hun eigen kerstpakket samen kunnen stellen.

Dit alles betekent een leuk uitje op een zeer sfeervolle locatie, én bovendien een kerstpakket dat naar haar of zijn zin zal zijn, daar het zelf is uitgezocht!
Wil je zeker zijn van een plekje voor jouw bedrijf? Meld je dan nu alvast aan

Are you talking to me?

02-04-2017

Praten, spreken, kletsen, converseren, babbelen, keuvelen en dan hebben we de ietwat grovere benamingen van ons spraakvermogen nog niet genoemd! Aangezien er zoveel namen voor praten zijn, is het iets wat de mens blijkbaar graag doet! Maar soms weet je wel eens niet waar je moet beginnen, of loopt een gesprek een beetje vast óf ben je gewoon door al je vragen heen.. dan is onze babbelbox een geweldig leuke uitkomst!

De babbelbox is een superleuk (kerst)cadeau. Een box met daarin een spel met heeeel veel lekkers! Neeee, het is niet wat je denkt! Het is een babbelbox in de letterlijke zin van het woord en met een dikke vette knipoog! Denk aan ingrediënten als kletskoek, peptalk, spraakwater, klare wijn of babbelsap met daarbij alles wat je nodig hebt voor een goed gesprek! Of juist een hilarisch gesprek! Of ga je voor een onderonsje met familie? Of wil je juist je vrienden (nog) beter leren kennen?

Spraakwater nu ook voor de horeca!

13-01-2017

Spraakwater wordt zo leuk ontvangen, dat het nu ook verkrijgbaar is voor horecagelegenheden. Een mooi product om in te spelen op de wensen van de klanten en de huidige ontwikkelingen in de markt. Een glaasje kraanwater is gewoon leuk om 'erbij' te schenken. Gelukkig is water in ons land bijna altijd voorradig. Hier hoeft zeker niet de hoofdprijs voor betaald te worden. Maar wat als je van een fles kraanwater nu een inspirerende beleving maakt? Een mooie, stijlvolle beugelfles op tafel, een set kaarten er aan met stellingen, vragen en dilemma's (gepersonaliseerd of een standaard thema uit ons assortiment). Leuk voor de gasten, en ineens toch ook een fles met (toegevoegde) waarde. Wij weten zeker dat men hier wat extra's voor over heeft... aan jou als ondernemer de keus natuurlijk!

Dit was een mooi jaar!

31-12-2016

2016, wat een jaar!!! Wat in januari begon met een plan, is in december gewoon werkelijkheid!!! En dat vinden wij zooo leuk! In april lanceerden wij onze website. Vanaf dat moment liep het storm....

Lieve klanten.... wat zijn we jullie dankbaar! Webshopaankopen, spraakwater, pepernotenpraat, kerstpakketten, heel veel kerstpakketten...., borrelpraat, relatiegeschenken, bedrijfskado's, jubileumkado's, en als klap op de vuurpijl een geslaagde en vooral sfeervolle kerstmarkt bij De Plataan. Inmiddels zijn wij heel wat (f)lessen verder en kijken wij uit naar een waanzinnig 2017! BEDANKT!

We wish you a fantastic 2017!

Pepernotenhype!

28-11-2016

In november en december is het feest bij Bakkerij van den Berg! De pepernoten die zij maken zijn bekroond met goud!! De lekkerste pepernoten van Nederland dus! De kranten stonden er bol van, het was bijna niet aan te bakken! Maar.... ze zijn er volop, en ze gaan als 'warme broodjes' over de toonbank! En het leuke is, dat ze ook te koop zijn in onze webshop. Gewoon een los zakje pepernoten, of... een superleuk cadeau!

Spraakwater | een groot succes!

9-10-2016

Spraakwater loopt als een trein! Tot nu toe is het een veel gekocht cadeautje. Gewoon zomaar, of voor een verjaardag, een nieuw huis, een huwelijk of voor een gezellig avondje met vrienden. Er komen steeds nieuwe categorieën bij. De ideeën zijn nog lang niet op...Binnenkort ook beschikbaar voor bedrijven.
Interesse in flessen spraakwater? Leuk als je contact met ons op neemt!

Kerstmarkt voor bedrijven | in de Plataan!

29-08-2016

Wij zijn echt nog wel heel erg van de warme zonnestralen aan het genieten. Echter, terwijl we dat doen... verlangen we stiekem toch ook alvast een beetje naar de 'warme' winterdagen binnenshuis. Een winterwandeling, daarna een wijntje met de haard aan, warme sokken, lekker kleedje.... heerlijk toch?

En dan niet te vergeten... Kerstmis.. met de oh zo gezellige borrels... Voorbereiden van een heerlijk kerstdiner... Kerstgeschenken geven en ontvangen. Een hartverwarmende tijd. Wij zijn momenteel volop bezig met het organiseren van een kerstmarkt voor bedrijven, een markt in de week van 12 december in de Plataan in De Lier, waar werknemers op uitnodiging van hun werkgever hun eigen kerstpakket samen kunnen stellen. Binnenkort meer hierover! Nu al meer weten? Stuur ons een mailtje of bel!

Klaar voor de kerst.... af!!

15-08-2016

Het hele jaar zijn wij al met de decembermaand bezig in ons hoofd. En wel omdat wij ons tot nu toe vooral hebben gefocust op het samenstellen van ons assortiment kerstpakketten en relatiegeschenken.

En nu....nu is het zover. Het assortiment is helemaal definitief. Van een potje kletskoek tot een neut... van spraakwater tot een compleet ontbijtpakket... Wij worden er heel blij van!

En nu maar hopen dat jullie dat ook worden. :-)

HopeMade & Flessenwerk!

11-07-2016

Een klein stukje voorgeschiedenis... Wij (Mascha & Ilse) zijn ooit gaan samenwerken toen wij Stichting HopeMade oprichtten. Dit beviel zo goed, dat we onze samenwerking hebben voortgezet in Flessenwerk! Waar mogelijk, besteden wij werk uit aan HopeMade. Deze stichting is in 2014 door ons opgericht, met als doel werkgelegenheid te creëren in de armste gebieden van Albanië. Een deel van de winst van flessenwerk gaat naar de projecten van HopeMade.