Over ons

Over ons

Flessenwerk! Een nieuw, fris bedrijf in relatiegeschenken in regio Westland. Wij zijn Mascha van der Ende en Ilse van Holsteyn - van Kester, 2 creatieve, Westlandse ondernemers. Sinds een aantal jaar werken wij samen aan HopeMade, een mooi ontwikkelingsproject in Albanië. Vanuit deze samenwerking is onze onderneming 'Flessenwerk' tot stand gekomen.

Wij hebben een verleden in de detailhandel en de reclamebranche. Als we, naar eigen inzicht, het mooiste uit deze 2 branches filteren is dat: het creëren van sfeer en aandacht!
Want aandacht, daar draait het hele leven eigenlijk om…

Aandacht tekort!

Aandacht op alle fronten!

Naast ons toffe standaardassortiment wat met liefde en aandacht ontworpen is, zijn wij erin gespecialiseerd om jouw bedrijf, horecagelegenheid of jouw feestje, te voorzien van persoonlijke aandacht!

Onze zelfontworpen eindejaarsgeschenken, bedankjes, beursitems maken wij zó, dat de ontvangers zich even echt gewaardeerd (en misschien zelfs wel een beetje geliefd) voelen! Zij een goed gevoel, jij een goed gevoel! En reken maar dat dat de (werk) relatie ten goede komt! Bovendien werken wij zoveel mogelijk samen met ondernemingen die de waarde van ieder mens inzien!

Aandacht op alle fronten dus! :-)

Geluk zit (vaak) in een klein flesje!