STORES

DELFZIJL | Bloembinderij Seasons

Schoolstraat 38-40
9934 CD
Delfzijl

In het karakteristieke pandje in Delfzijl verbindt Janneke Biemond van Bloembinderij Seasons bloemen en mensen met alle seizoensgebonden belevenissen uit de natuur. Bloemboeketten zijn verrassend, oogstrelend en hebben een sterk staaltje natuurkracht. In de winkel ontdek je de mooiste woondecoraties in landelijke sfeer.

DEURNE | Pixie Conceptstore

Stationsstraat 1
5751 HA
Deurne
0493-38 23 98

PIXIE Conceptstore is een echte hotspot in Deurne. Een winkeltje vol spulletjes waar je echt vrolijk van wordt. Van woondecoratie tot eten, van sieraden tot boeken; PIXIE Conceptstore heeft het!

OOSTERHOUT | Zenz Oosterhout

Keiweg 9a
4901 JD
Oosterhout
0162-439477

ZENZ is de lifestylewinkel van Oosterhout en omstreken. Door het ruime assortiment van Zenz is er voor ieder gezinslid wel iets leuks te vinden. Dus neem vooral een keer een kijkje in deze 'stenen' winkel in Oosterhout!

RHENEN | Schap 19

Herenstraat 19
3911 JA
Rhenen

Meer dan ooit moet winkelen weer een beleving zijn. Er worden er hoge eisen gesteld aan sfeer, service, assortiment en diversiteit. Het concept van SCHAP 19 is gebouwd op deze elementen. De bezoekers van Schap 19 worden iedere keer weer verrast en getriggerd.

ROSMALEN | Jaas woon & kado

Dorpsstraat 43
5241 VG
Rosmalen

De 2 schoonzussen Astrid & Jacqueline fantaseerden al jaren over een eigen winkel. Toen er in 2012 een mooi en sfeervol pand midden in het centrum van Rosmalen vrij kwam, werd deze droom werkelijkheid!

ROTTERDAM | Kkec Rotterdam

Beurstraverse 186
3012 AT
Rotterdam

 KKEC Rotterdam, the happy factory, is een unieke cadeauwinkel gevestigd in de bekende Koopgoot te Rotterdam. KKEC Rotterdam gaat voor verrassende en functionele producten met een bepaalde fun factor.

SPAKENBURG | Bouclé Conceptstore

Blokkenmakerssteeg 13
3751 BZ
Spakenburg
033 466 9096

BOUCLÉ Hommes et Femmes is een multibrandstore voor fashion. Voor mannen en vrouwen die de essentie van stijl bevatten. De ultieme walk in closet waar je de outfit vind die andere niet hebben, maar wel willen.

VLIELAND | Oversea Vlieland

Dorpssrtaat 79
8899 AD
Vlieland

OverSea is een "snoepwinkel" voor jong en oud maar dan vol kadootjes. Het is een winkel om blij van te worden. Een paradijs vol met hebbedingetjes: Riviera Maison, Bastion collections, East of India, Bloomingville, Simply Chocolate, Words from the heart, Babylon Bubbles, Baobab en vele zeepjes.